O nama

Kazališna družina Emma neprofitna je umjetnička organizacija osnovana 2020. godine u Zagrebu.
Osnivačice su akademske glumice Tea Šimić i Martina Mandek koje su zajedno diplomirale na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Organizacija je osnovana kako bismo olakšali mladim umjetnicima napredak karijere, a svima ostalima omogućili da se okušaju u glumi. U našim prvim godinama očekujte predstave raznih žanrova za sve uzraste, radionice glume za sve uzraste, pripreme za prijemni ispit, internacionalne radionice za profesionalce te studijske foto/video usluge. 

Suradnici

Radionice glume

Radionice glume za djecu i starije projekt je Kazališne družine Emma kojoj je cilj upoznati polaznike s osnovama glume, kazališne i filmske umjetnosti. Polaznici će kroz vježbe, zadatke i igru učiti elemente glume, te kroz proces rada na predstavi napraviti završni javni nastup. Imat će priliku raditi s profesionalcima iz svijeta glume, ići na predstave, gledati i analizirati filmove, čitati knjige. Projekt je kreativnog, ali i edukativnog karaktera. Polaznici će pored glume svladati i vještine korisne za svakodnevni život.